8/24/2004

^%&^^%$(*)

Morgen het derde tentamen deze week. Tenminste zo voelt het, stiekem zat er een weekend tussen. Gister heb ik een hele reader gelezen en vandaag heb ik de samenvattingen van 4 boeken, ruim 900 pagina's in het totaal doorgenomen. Ik wordt langzaam scheel.. en ik kan me zo goed in Arjan verplaatsen. (ja, ok Sander, ik begrijp dat hij zich eigenlijk alleen aan het taalgebruik ergert en ik me aan de inhoud, maar toch..) Wat willen ze me in hemelsnaam vertellen??? random quotes.. Historici zijn mensen die hun hele leven vragen beantwoorden die niemand ooit heeft gevraagd - die arme mensen. We leven binnen een discours van historische antwoorden waar we nodig nieuwe vragen voor nodig hebben - ok .. hier raak ik het spoor kwijt.. waarom?? I LOST IT en waarom spamt mijn blog me met balken die ik helemaal niet boven in beeld wil hebben?? help mij!!

6 comments:

dwerg said...

Bewerk je templates en zet tussen de andere stylesheet regels:

#b-navbar {
display: none;
}

Maar ik krijg het idee dat je die ook op een andere manier kwijt kan raken. Ik heb zelf niet zo'n blogger blog, dus ik zou het niet weten.

Arjan said...

Die templates vormen ze heel stom, dus het zou kunnen dat ie stiekem weer naar visible wordt gezet. Maar wat ook werkt (en uiteraard heel vies is), is de <body> tag zoeken en daar <noscript><body></noscript> van maken. Commentaar erom heen zetten en nou ja een heel verhaal, dat hebben ze al gefrustreerd, de aries. Je blijft bezig iig.

En wat betreft de benodigde vragen, lees: The Hitchhikers Guide to the Galaxy. Niet alleen buitengemeen vermakelijk, maar dan snap je ook waarom er wel antwoorden zijn (42) en geen vragen (hoeveel wegen moet een man afwandelen, aldus de witte muizen).

Sander said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sander said...
This comment has been removed by a blog administrator.
roos said...

Hoi sander!
Ik word wakker, heb al mijn gemiste slaap van de afgelopen weken ingehaald en lees je comments.. Nu ik eindelijk weer een beetje helder ben begrijp ik wat je zegt heeel prima!
ik wilde je nooit beledigen en het spijt me als ik dat wel heb gedaan. ik weet niet of ik er de komende week bij ben. maar veel plezier in iedergeval. groetjes!

Sander said...

Zoals ik(in mijn removede) comments al aangaf was de bedoeling de toon een beetje humoristisch te houden, en zeker niet een beledigde :) Maar dat is niet helemaal uit de verf gekomen. Ghehe..
Het was meer een "hee, daar had ik 3 dagen geleden al een ideetje over" reactie. Verder heb ik NU tentamen (geen zin in) so wish me luck!

Stress stress stress