8/24/2004

^%&^^%$(*)

Morgen het derde tentamen deze week. Tenminste zo voelt het, stiekem zat er een weekend tussen. Gister heb ik een hele reader gelezen en vandaag heb ik de samenvattingen van 4 boeken, ruim 900 pagina's in het totaal doorgenomen. Ik wordt langzaam scheel.. en ik kan me zo goed in Arjan verplaatsen. (ja, ok Sander, ik begrijp dat hij zich eigenlijk alleen aan het taalgebruik ergert en ik me aan de inhoud, maar toch..) Wat willen ze me in hemelsnaam vertellen??? random quotes.. Historici zijn mensen die hun hele leven vragen beantwoorden die niemand ooit heeft gevraagd - die arme mensen. We leven binnen een discours van historische antwoorden waar we nodig nieuwe vragen voor nodig hebben - ok .. hier raak ik het spoor kwijt.. waarom?? I LOST IT en waarom spamt mijn blog me met balken die ik helemaal niet boven in beeld wil hebben?? help mij!!

1 comment:

Rosa Menkman said...

Hoi sander!
Ik word wakker, heb al mijn gemiste slaap van de afgelopen weken ingehaald en lees je comments.. Nu ik eindelijk weer een beetje helder ben begrijp ik wat je zegt heeel prima!
ik wilde je nooit beledigen en het spijt me als ik dat wel heb gedaan. ik weet niet of ik er de komende week bij ben. maar veel plezier in iedergeval. groetjes!